header-3-200

Bestuur

Er komt best veel kijken om een groot koor met zoveel leden in goede banen te leiden. Zonder een bestuur gaat dat niet lukken natuurlijk. Onderstaande mensen zetten zich daarvoor met ziel en zaligheid in met, wanneer nodig, de hand- en spandiensten van andere leden.


Jan Mutsaersjan
Jan is onze voorzitter en hij zorgt ervoor dat alle andere bestuursneuzen en uiteraard die van de koorleden dezelfde kant op staan.

 


Maria Mutsaersmaria
We hebben natuurlijk iemand nodig die alles opschrijft en algemene contacten met andere koren onderhoudt. Maria is onze secretaresse.

 


Anne Mulleranne
Anne zorgt voor promotie, publiciteit, organiseren van optredens en de communicatie daarover met de leden en andere koren.

 


Marleen Hoogedoornmarleen
Marleen bewaakt onze schatkist met verve. Zij zorgt ervoor dat de centjes op tijd binnen komen en dat er niet te veel wordt uitgegeven.

 


Jenneke van Houtumjenneke
Jenneke is contactpersoon voor de dirigent, de muzikanten, de repertoirecommissie en het HelvoirThuis en plant de repetities in.

 


Liesbeth van Ierselliesbeth
Liesbeth heeft ook een muzikale achtergrond. Met die ervaring gaat ze zich samen met Jenneke bezighouden met de muziek en repertoire.

 


Ria van Diessenria
Er moet heel wat geregeld worden binnen het koor. Communicatie is belangrijk en Ria onderhoudt de contacten met de leden .