Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

april 2016

Slotdag Hartweek

23 april 2016

Op de laatste dag van de collecteweek van de Hartstichting vindt er in Den Bosch het Hart- en smartlappenfestival plaats. Een aantal koren zingen op 23 april op vier verschillende plekken in de Bossche binnenstad ten behoeve van de Hartweek van de Hartstichting. Wij zijn graag van de partij.

Meer weten »
mei 2016

Helvoirts Weekend

6 mei 2016

Na een aantal jaren van afwezigheid zijn we dit jaar weer present op het traditionele Helvoirts Weekend. In de feesttent en daarom heen bruist het vier dagen lang van de activiteiten. Op vrijdag 6 mei is ons koor er weer bij. We zorgen voor een heel gezellige middag waar iedereen mee mag zingen.

Meer weten »
juni 2016

Laat Son in je hart

12 juni 2016
Hotel Restaurant la Sonnerie,
Nieuwstraat 45
Son & Breugel , 5691 AB Nederland
+ Google Maps

Voor ons koor de eerste keer optreden bij "Laat Son in je hart". Een spannend optreden omdat we een smartlap of levenslied als act op de planken moeten zetten. De eerste keer voor ons. Een uitdaging die we graag aangaan. Hotel La Sonnerie is deze dag het toneel voor een tiental koren die om de prijzen gaan strijden.

Meer weten »
september 2016

Liederenfestival Santé Oirschot

4 september 2016

Op zondag 4 september gaan we gezellig zingen bij de Liederentafel Santé in Oirschot. Een hele middag met diverse andere koren.

Meer weten »
oktober 2016

Oktoberfest Vught

2 oktober 2016

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober wordt in Vught voor de tweede keer het Oktoberfest georganiseerd. Het Maurickplein is dan weer het toneel van Duitstalige muziek met bier, wurst en klederdracht. Blaaskapellen en artiesten zorgen voor een heerlijk sfeertje. Vorig jaar was ons koor er ook bij en dit jaar zijn we weer gevraagd voor de broodnodige variatie. Op zondagmorgen 2 oktober zingen wij onze Duitse tranentrekkers en ander sfeervol repertoire.

Meer weten »
januari 2017

Koffieconcert

29 januari 2017 @ 11:00 - 13:30

Op zondag 29 januari 2017 organiseren wij weer een Koffieconcert in de zaal van de Bolle Keizer aan de Lindelaan 58 in Helvoirt. We hebben smartlappenkoor Onbecrommert uit Cromvoirt uitgenodigd om samen met ons een aantal smartlappen en levensliedjes te zingen. We beginnen om 11.00 uur en rond de klok van 13.30 zullen de laatste liedjes gezongen zijn. Kom gezellig mee zingen, de toegang is gratis en iedereen is welkom.    

Meer weten »
april 2017

Hart- en Smartlappenfestival

8 april 2017 @ 11:30 - 15:00
Cafe Lalala,
Den Bosch,
+ Google Maps

Zaterdag 8 april a.s. gaan we naar Den-Bosch naar het "Het Hart- en Smartlappenfestival" en sluiten wij al zingend de collecteweek van de Hartstichting af. Tussen 12.00 en 15.00 uur zingen wij op diverse buitenlocaties in de binnenstad van Den Bosch. Een collectant van de Hartstichting zal tijdens het optreden collecteren. We gaan er weer een "Hart"stikke leuke zangmiddag van maken. Namens de Hartstichting SUPER BEDANKT want jullie hebben het Hart op de juiste plaats!

Meer weten »

Festival van het Nederlandse Lied

30 april 2017
Onbenoemde locatie,
Uden,
+ Google Maps

Op zondag 30 april a.s. is het in het centrum van Uden weer zover.Dan vindt voor al weer de 10e keer  het Festival van het Nederlandse Lied plaats. Dat wordt natuurlijk groots aangepakt door het “Koor Zonder Noten” met deelnemende koren uit alle provincies van Nederland , een kinderkoor en drie Belgische koren. Dit jaar zullen 28 koren met zo'n 1400 zangers en zangeressen van de partij zijn. Kortom, een groots zangfestijn.    

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen