Bestuur

Er komt best veel kijken om een groot koor met zoveel leden in goede banen te leiden. Zonder een bestuur gaat dat niet lukken natuurlijk. Onderstaande mensen zetten zich daarvoor met ziel en zaligheid in met, wanneer nodig, de hand- en spandiensten van andere leden.

Adrie van Iersel (1)

Adrie van Iersel (voorzitter)

Hallo ik ben Adrie van Iersel en sinds jan 2019 voorzitter van dit gezellige koor. Samen met mijn vrouw (Liesbeth) en vier andere leden vormen wij t bestuur van Ut Kan We Leije. In het dagelijks leven run ik al ruim 35 jaar kapsalon t Smidje in Helvoirt. Naast mijn voorzitterschap speel ik met veel plezier op het wasbord bij ons koor. “

Marleen-140px

Marleen Hoogedoorn (penningmeester)

Marleen bewaakt onze schatkist met verve. Zij zorgt ervoor dat de centjes op tijd binnen komen en dat er niet te veel wordt uitgegeven.


Jenneke van Houtum groot

Jenneke van Houtum (secretaris)

Jenneke is contactpersoon voor de dirigent, de muzikanten, de repertoirecommissie en het HelvoirThuis en plant de repetities in.


Liesbeth van Iersel (1)

Liesbeth van Iersel (muziek) ‘Hallo ik ben Liesbeth en vertegenwoordig de muziekcommissie. Ik hou met bezig met repertoir, bladmuziek contacten met dirigent muzikanten. Kortom alles om er voor te zorgen dat we laagdrempelig, maar wel met wat uitdaging, gezellig kunnen zingen.
Tevens onderhoud ik de contacten met het HelvoirThuis.


Ria van Diessen

Ria van Diessen (ledencontact)

Er moet heel wat geregeld worden binnen het koor. Communicatie is belangrijk en Ria onderhoudt de contacten met de leden.


Jeanne Stalpers (bestuurslid)

Evenementen en organisatie