Contact

Vragen staat vrij en tips zijn welkom! Wil je lid worden of wil je graag dat we een optreden verzorgen laat het ons weten. Je kunt ons bereiken via onderstaande wegen.

Algemeen
Ons secretariaat is in handen van Jenneke van Houtum. Met name voor algemene onderwerpen is het verstandig met haar contact op te nemen via het algemene email adres info@utkanweleije.nl. Voor specifieke onderwerpen vind je hieronder de juiste personen.

Lid worden
Op dit moment telt ons koor 54 leden en we willen naar maximaal 60 leden. We kunnen dus nog een aantal leden verwelkomen. We repeteren twee keer per maand en treden elke maand een keer op. Vindt je het leuk om te zingen in een gezellig koor, neem dan contact op met Jenneke van Houtum

Optreden
Steeds meer instellingen, organisatoren van festivals, bedrijven en particulieren vragen ons om een optreden te verzorgen. Dat doen we uiteraard heel erg graag. Echter de agenda is snel vol zodat vroegtijdig reserveren nodig is. Neem daarvoor contact op met Jeanne Stalpers, (contact organisatie en evenementen)

Afmelden
Wanneer je echt niet bij een repetitie of een optreden kunt zijn, dan afmelden bij Ria van Diessen info@utkanweleije.nl